مقالات

ورق یونولیت چیست و چگونه ساخته می شود؟

ورق یونولیت چیست و چگونه ساخته می شود؟

ورق یونولیت چیست و چگونه ساخته می شود؟ ورق یونولیت یا پلی استایرن که آن را با نام های دیگر یونولیت، استایروفوم، پلاستوفوم و … می شناسند نوعی پلیمر با رنگ سفید است که از مشتقات نفتی و مواد پتروشیمی به تولید می رسد و با توجه به این که عایق صدا، رطوبت و حرارت می باشد برای کاربری های ختلف مورد استفاده قرار می گیرد؛ این ورقه ها در ابعاد و سایزهای مختلف به تولید می رسند که بیشترین استفاده را در صنعت ساخت و ساز، بسته بندی و ساخت انواع تابلوها دارند.

تولیدی تیرچه بلوک رضا صنعت پایتخت بهترین مرکزی است که ورق های یونولیت را با بهترین متریال ها و سایزهای مختلف به تولید می رساند و آن ها را با نازل ترین قیمت بدون واسطه در اختیار مصرف  کنندگان قرار می دهند و شما به جهت خرید و دریافت قیمت این محصولات می توانید از طریق پل های ارتباطی زیر با کارشناسان رضا صنعت در ارتباط باشید.

تلفن شعبه: 02146831401

آدرس فروشگاه: تهران – شهرقدس بلوار 45 متری کلهر نبش سنگستان پلاک 5

ورق یونولیت چیست و چگونه ساخته می شود؟

 

ورق یونولیت چیست و چگونه ساخته می شود؟ همان طور که در مقدمه هم به این موضوع اشاره کردیم، ورق های یونولیت از مصالحی هستند که به واسطه مشتقات نفتی و پتروشیمی به تولید می رسند و کاربری های زیادی در صنایع مختلف دارند و اگر بخواهیم به شما بگوییم که ورق یونولیت چگونه ساخته می شود، می توانیم فرایند ساخت این ورق ها را در موارد زیر برایتان خلاصه کنیم.

  1. ساخت ورق یونولیت قبل از انبساط: ورق یونولیت چیست و چگونه ساخته می شود؟ در مرحله اول ساخت این اوراق، در ابتدا مواد و متریال های یونولیت یا پلی استایرن تهیه می شوند و این مواد که مانند دانه های شکر هستند به واسطه بخاری که به آن ها تزریق می شود حجم بیشتری پیدا می کنند و به دستگاهی با نام اکسپندر ورود پیدا می کنند که در این دستگاه حجم دانه های پلی استایرن به بیش از نیمی از حجم مواد اولیه می رسند و استایرن ها در دیگ بخار کاملا در این حالت منبسط می شوند
  2. تهویه: ورق یونولیت چیست و چگونه ساخته می شود؟ پس از آن که در پروسه پلیمریزاسیون دو متریال به نام های دی اکسید کربن و شنتانبه جهت حجیم شدن و پف کردن مواد اولیه استفاده شدند بیشتر از 90 درصد استایرن به واسطه هوا پر حجم می شود و سهم متریال اولیه حدود 10 درصد از ظرفیت نهایی محصول کمتر می شود که در این مرحله متریال هایی که به پخت رسیده و پر حجم شده اند برای خنک شدن وارد سیلوهای ذخیره سازی می شوند که در این قسمت مهره هایی که به تولید رسیده اند برای آن که به دما و فشار متعادل برسند باید حدود 6 تا 12 ساعت استراحت کنند تا پروسه تکامل آن ها طی شود.
  3. قالب سازی: ورق یونولیت چیست و چگونه ساخته می شود؟ آخرین مرحله از تولید ورق های یونولیت، مرحله قالب گیری است که در این پروسه مهره ایی که خنک شده اند در داخل قالب جای گذاری می شوند و مجددا با بخار آب گرم می شوند؛ در اصل بخار آب سبب می گردد که یونولیت ها به شکل بلوک مادر در بیایند؛ با توجه به این که مهره ها از قبل به واسطه فوم ها گسترش پیدا می کنند و کاملا به یکدیگر می چسبند، بعد از این که مواد اولیه به حالت بلوک یونولیت مادر در آمدند به انبار انتقال داده می شوند تا زودتر خشک و آماده برش گردند.

ورق یونولیت چیست و چگونه ساخته می شود؟ توجه داشته باشید که برای ساخت ورق یونولیت دو مرحله برای قالب گیری وجود دارد که در مرحله اول به جهت تولید یونولیت قالب اول، بلوک هایی بزرگ از یونولیت را می سازند که این بلوک ها می توانند برای بسته بندی و صنعت ساخت و ساز کاربردی و مفید باشند؛ اما در پروسه دوم، قالب گیری یونولیت ها به شکلی است که محصول آخر از مشخصات طراحی سفارشی برخوردار می باشد.

تولید یونولیت های سقفی

 

تولید یونولیت سقفی چگونه است؟ بعد از این که بلوک های یونولیت مادر در سه مرحله فوق به تولید رسیدند برای برش به انبار منتقل می گردند که بعد از خنک شدن، می توان آن ها را به واسطه سیم های المنت برقی یا دستگاه های CNC به یونولیت هایی با سایزها و اندازه های متعدد مانند یونولیت سقفی تبدیل نمود.

یونولیت بسته بندی

 

تولید یونولیت بسته بندی تیز مانند همان یونولیت سقفی است با این تفاوت که قالب گیری یونولیت هایی که برای بسته بندی هستند متناسب با نوع کاربری در اشکال و طرح های مختلف به تولید می رسند.

ورق های یونولیت چه ویژگی هایی دارند؟

 

در مقاله ورق یونولیت چیست و چگونه ساخته می شود؟ به این قسمت معرفی ویژگی های ورق یونولیت می رسیم که قابلیت های این مصالح را می توان در موارد زیر خلاصه نمود.

  1. سبک وزن: اصلی ترین ویژگی ای که می توان برای ورق های یونولیت در نظر گرفت، وزن سبک آن ها می باشد؛ با توجه به این که بیش از 95 درصد وزن این محصولات را هوا تشکیل می دهد می توان گفت که آن ها وزن پایینی دارند و همین امر موجب می شود که هزینه های حمل و نقل به حداقل برسند و در مصرف انرژی نیز صرفه جویی زیادی شود.
  2. دوام بالا: با توجه به متریال هایی که در ساخت یونولیت ها به کار گرفته می شود می توان گفت که این محصولات دوام و پایداری بالایی دارند و برای طیف گسترده ای از کاربردها مناسب هستند و از دیگر مزایای خوبشان می توان به فاقد سم و بو اشاره داشت و از این مصالح اغلب برای اجرای سقف خانه ها و ساختمان های امروزی استفاده می کنند.
  3. سهولت در استفاده: ورق های یونولیت یکی از بهترین موادی هستند که با توجه به مزایا و ویژگی های خوبی که دارند از جمله وزن سبک شان به سهولت قابل استفاده هستند و سرعت اجرای کارها را بالا می برند.

پیشنهاد ما برای مطالعه: سقف تیرچه یونولیت چیست؟

سخن پایانی

 

ورق یونولیت چیست و چگونه ساخته می شود؟ ورق های یونولیت از ورقه هایی هستند که با استفاده از مشتقات نفتی به تولید می رسند و با ویژگی هایی که دارند از کاربری های گسترده در صنایع مختلف بهره مند می باشند؛ در انتها اگر قصد سفارش و خرید ورق یونولیت را دارید، می توانید که سفارش خود را از طریق فروشگاه بزرگ رضا صنعت پایتخت به ثبت برسانید و بهترین ورق ها را بدون واسطه از این مجموعه با نازل ترین قیمت خریداری نمایید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *