مقالات

برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی در یونولیت ورقی

برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی در یونولیت ورقی

 

یونولیت های ورقی یکی از پرکاربرد ترین مصالح در صنعت ساخت و ساز هستند که از خواص مکانیکی و فیزیکی زیادی برخوردار می باشند و ما در ادامه قصد داریم که به معرفی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی در یونولیت ورقی اشاره کنیم؛ اگر تمایل دارید که سطح دانسته های خود را در این زمینه افزایش دهید و به اطلاعات جامعی برسید، حتما کمی از وقت خود را صرف خواندن مقاله زیر نمایید.

معرفی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی در یونولیت ورقی

 

همان طور که در مقدمه هم به این موضوع اشاره کردیم، یونولیت های ورقی یکی از کاربردی ترین مصالح در صنعت ساخت و ساز محسوب می شوند که با توجه به ویژگی های منحصر به فردی که دارند در صنایع دیگری از جمله صنعت مواد غذایی، صنعت بسته بندی، صنعت پزشکی و دارو سازی، صنعت لوازم خانگی و … مورد استفاده قرار می گیرند و مطلوب ترین جایگزین برای مصالح مختلفی همچون بلوک های سیمانی، بلوک های سفالی و … هستند و ما در ادامه به معرفی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی در یونولیت ورقی اشاره می کنیم.

  • ضریب انتقال حرارتی و پایداری انتقال حرارت: در معرفی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی در یونولیت ورقی به مهم ترین خاصیت این یونولیت ها یعنی ضریب انتقال حرارتی و پایداری انتقال حرارت اشاره می کنیم؛ این محصولات با توجه به ضریب انتقال حرارت مطلوبی که دارند بهترین عایق حرارتی ساختمان به شمار می آیند که ضریب انتقال حرارتی آن ها با افت دما کاهش می یابد و با افزایش دما نیز بیشتر می شود.

در اصل مقاومت حرارتی یونولیت ورقی همان میزان مقاومت و پایداری ورق در برابر دمای بالا و حرارت می باشد و به هر اندازه که ضریب انتقال حرارت در یونولیت بیشتر باشد اندازه مقاومت و پایداری حرارتی یونولیت کمتر خواهد بود؛ همچنین ضخامت یونولیت ورقی با مقاومت حرارتی آن رابطه مستقیم دارد و این موضوع بدین معناست که هر چه ضخامت و قطر یونولیت بیشتر باشد مقاومت حرارتی آن نیز بالاتر می رود.

  • انعطاف پذیری زیاد: در معرفی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی در یونولیت ورقی به انعطاف پذیری بالا اشاره می کنیم که این یونولیت ها بدون این که با شکستگی یا ترک خوردگی ای روبرو شوند می توان آن ها را به طور کامل فشرده یا خم کرد بدون این که برایشان مشکلی به وجود آید؛ البته به این موضوع توجه داشته باشید که انعطاف پذیری یونولیت ها کاملا وابسته به قطر و ضخامت بلوک ها است و به هر میزان که قطر این مصالح بیشتر باشد انعطاف پذیری آن ها در حداقل میزان ممکن است.

شایان به ذکر بوده که یکی دیگر از پارامترهایی که می تواند در افزایش یا کاهش منعطف بودن یونولیت ها تاثیرگذار باشد، دانسیته آن ها است که هر چقدر بیشتر باشد تراکم یونولیت بیشتر و انعطاف پذیری آن کمتر خواهد بود.

  • ضریب نفوذ و جذب آب: در معرفی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی در یونولیت ورقی به ضریب نفوذ و جذب آب پایین آن ها اشاره می کنیم؛ در اصل این نوع از یونولیت ها جزو مقاوم ترین ها در برابر نفوذ آب و رطوبت هستند و همین علت موجب می شود که از آن ها به عنوان عایق رطوبتی نیز در قسمت های مختلف یک ساختمان استفاده کرد؛ به عبارت ساده تر، هر یونولیت ورقی می تواند به اندازه دو درصد از وزن خود، آب را در خود نگهداری کند و همین امر موجب می گردد که یکی از بهترین عایق ها در برابر رطوبت باشد.
  • دانسیته یونولیت ورقی: دانسیته یونولیت ورقی یکی دیگر از خواص فیزیکی و مکانیکی یونولیت های ورقی است؛ جالب است بدانید که هر کدام از انواع این یونولیت ها دارای دانسیته های متعددی هستند و دانسیته رابطه مستقیمی با وزن یونولیت ها دارد و این موضوع به این معناست که هر چقدر وزن یونولیت ها بیشتر باشد دانسیته آن ها نیز بیشتر خواهد بود.

در حقیقیت می توانیم به شما بگوییم که کلیه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی این مصالح پر کاربرد به دانسیته آن ها وابسته می باشد.

پیشنهاد ما برای مطالعه: معرفی کاربردهای یونولیت در ساختمان

خواص فیزیکی یونولیت ورقی چیست؟

 

در مقاله معرفی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی در یونولیت ورقی به بخش معرفی خواص فیزیکی یونولیت می رسیم که موارد زیر را می توان از مهم ترین ویژگی های فیزیکی یونولیت ورقی برشمرد.

  • یونولیت های ورقی از نظر فیزیکی وزن بسیار کمی دارند و با توجه به امکان بازیافت بودن آن ها هیچ آسیب و صدمه ای را به محیط زیست وارد نمی کنند.
  • این گونه از یونولیت ها در برابر آب، رطوبت، حرارت و صوت از خود مقاومت بالایی نشان می دهند.
  • با توجه به وزن کم این محصولات حمل و نقل آن ها بسیار راحت بوده و باعث صرفه جویی در زمان و هزینه های کلی برای ساخت و ساز می شود.
  • یونولیت های ورقی طول عمر بالایی دارند و سرعت ساخت و سازها را افزایش می دهند.

پیشنهاد ما برای مطالعه: ورق یونولیت چیست و چگونه ساخته می شود؟

معرفی خواص مکانیکی یونولیت ورقی

 

حالا که با خواص فیزیکی یونولیت ورقه ای آشنا شدید نوبت به آن می رسد که در این بخش از مقاله برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی در یونولیت ورقی به بررسی خواص مکانیکی این محصول نیز اشاره کنیم.

  • از لحاظ مکانیکی یونولیت های ورقی با توجه به ویژگی هایی که دارند می تواند برای کاربری های مختلف مورد استفاده قرار بگیرند.
  • این محصولات با توجه به این که از انتقال صوت و حرارت جلوگیری می کنند بهترین عایق حرارتی و صوتی محسوب می شوند.
  • از این محصولات بیشتر در صنعت ساخت و ساز برای عایق بندی کف و سقف ساختمان ها استفاده می شود.
  • در معرفی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی در یونولیت ورقی می توان گفت که یونولیت های ورقه ای نیز در تولید دیوارهای پیش ساخته، تولید انواع مجسمه و لوازم خانگی نیز بیشترین استفاده را دارند.

کلام آخر

 

معرفی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی در یونولیت ورقی موضوعی بود که در محتوای فوق از تمام جهات به بررسی آن پرداختیم؛ این یونولیت ها با توجه به خواص و ویژگی های متنوعی که دارند از کاربری های گسترده برخوردار هستند و دانسیته بالا یکی از بهترین خواص فیزیکی و مکانیکی آن ها می باشد.

به انتهای این مقاله معرفی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی در یونولیت ورقی رسیدیم و در آخر باید به شما بگوییم که اگر تمایل دارید از یونولیت های ورقه ای برای کاربری های مختلف استفاده کنید، می توانید که به طور مستقیم و بدون واسطه این محصولات را از بهترین تولید کننده مصالح ساختمانی در تهران (رضا صنعت پایتخت) با نازل ترین قیمت به طور حضوری یا اینترنتی خریداری کنید.

به جهت ثبت سفارش خود می توانید با شماره تلفن 02146831401 در ارتباط باشید یا به طور حضوری به آدرس زیر مراجعه نمایید.

 

آدرس: تهران – شهرقدس بلوار 45 متری کلهر نبش سنگستان پلاک 5

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *